Vort franske hus i ligger i Tautavel, en vinby med ca. 800 indbyggere ved floden Verdouble, ca. 30 km nord for Perpignan på grænsen mellem Languedoc og Roussillon

Fra huset er der 30 km til middelhavstrandene, 30 km til Pyrenæerne, 80 km til skisportsteder og 60 km til den spanske grænse.

Området er Pyrénées Orientales, de østlige franske Pyrenæer, der har alt at byde på: Hav og bjerge, smukke landsbyer, storbyen Perpignan, vinmarker og pittoreske landskaber, forhistoriske fund og historiske borge, samt mulighed for at dyrke mange former for udendørs friluftsliv og sport, fx golf, lystfiskeri, rafting, cykling, dykning, vandring, klatring og skisport. 

I bil er du ca. 1900 km fra København. Med fly til fx. Montpellier, Gerona eller Barcelona og 100-200 km i lejet bil herfra, kan turen fra København (Billund eller Århus) gøres på ca. 6 timer.

Her link til kort du kan bruge til turplanlægning samt til selv at kigge nærmere på omgivelserne. Beregne køreruter, afstande og køretider, samt udskrive de kort du har brug for. Michelin - kort.

Tautavels officielle hjemmeside: www.tautavel.com

Her kan du se hvordan temperatur og nedbør er i Sydfrankrig lige nu og hvordan det ændrer sig i løbet af året.

Her luftfoto fra GoogleEarth, hvor du kan se området med Perpignan nederst i billedet, middelhavskysten ude til højre og Tautavel, Vingrau og Estagel markeret med kortnåle længere nordpå.